INFORMATIE

Welkom bij Safe Work Space ®, een manier om veiligere zorg te kunnen leveren aan uw cliënten.
Uw bedrijf is ernstig getroffen door de covid 19 pandemie. Daarom hebben we op basis van de RIVM richtlijnen een tool gemaakt zodat u zo snel mogelijk weer door kunt met uw bedrijf.

De doelgroep is iedereen die op minder dan 1.5 meter afstand van een client werkt. Denk aan mondzorgverleners, kappers, fysiotherapeuten, podotherapeuten enzovoort.
Het is belangrijk dat de samenleving niet stil valt. Met name preventieve hulp zorgt ervoor dat, als deze crisis opgelost is we geen grote problemen op te lossen hebben.

De Nederlandse overheid heeft de komende weken beperkende regels opgelegd. Maar om klaar te zijn voor opening in de nabije toekomst zullen we moeten nadenken hoe we dat veilig gaan inrichten. Daar zijn wij direct voor u mee begonnen,
We hebben een praktisch samen voegsel alle RIVM en WIP richtlijnen gemaakt met een slimme tool die u bij aanvang van een consult kunt inzetten. We gaan het u uitleggen.

U gaat naar www.safespace.nl en registreert u op de website. Daarna schaft in de shop voor 25 euro (inclusief BTW) een licentie aan.
Wij zijn dit project niet gestart uit commercieel oogpunt maar om getroffen ondernemers te helpen.
Mocht het project meer opleveren dan dat het gekost heeft zullen wij 10% doneren aan het rode kruis

Informeer bij uw beroepsvereniging of zij al een kortingscode voor u hebben. Hebben ze die nog niet, wijs ze er dan alstublieft op dat ze die bij ons kunnen aanvragen via ons contactformulier. Wij leveren graag kortingscodes die zij kunnen verspreiden onder hun leden

Als u ingelogd en betaald heeft krijgt u toegang tot onze online omgeving met diverse hulpmiddelen. Een gebruikershandleiding, een voorbeeldbrief voor uw cliënten en documenten met duidelijke instructies betreffende covid19 en werkruimtes en covid 19 en handhygiëne. Dit zijn slim samengevoegde leesbare documenten met informatie en wetenschappelijke onderbouwing van professionals uit de werkvelden. Er volgt dagelijks meer en betere achtergrond info. Dus eenmaal een licentie, hou deze pagina goed in de gaten.

Met Safe Work Space ® kunt u voorbereid aan de slag met het digitale format. Dit draait op elke computer, tablet of mobile telefoon. Het leidt u automatisch door de vragenlijst voor de cliënt om zekerheid te krijgen dat Covid 19 geen verspreidingskansen krijgt.

U klikt daarna op de button onder aan het formulieren u krijgt een download-link voor een PDF, deze PDF beschrijft dat u alle stappen goed en doordacht genomen heeft en dat u veilig werkt.
Sla de PDF direct op, wij bewaren geen gegevens van consulten of cliënten. De gegevens verdwijnen direct van onze server.

Wij denken dat we op deze manier alle voorzorgsmaatregelen hebben genomen om snel en veilig iedereen weer van dienst te kunnen zijn!