INFO SWS®VOOR BEROEPSVERENIGINGEN

Geachte beroepsvereniging
Uw beroepsgroep is ernstig getroffen door de Covid-19 pandemie. Het werk ligt stil met alle gevolgen van dien. We willen zo snel mogelijk weer veilig aan het werk, zowel voor de cliënten als voor de
medewerkers.

Safe Work Space® is een digitale check-box tool gecombineerd met aanvullende documentatie met alle basisadviezen gebaseerd op de WIP en RIVM richtlijnen. Uw leden kunnen hiermee de juiste stappen op het juiste tijdstip uitvoeren en de tool legt eenvoudig en tegelijkertijd uw handelingen en beslissingen  vast in een PDF verslag.  Het kan ook duidelijkheid scheppen in aansprakelijkheid in de gevallen van bedrijven waar ZZP’ers werken. Het daadwerkelijke werken met de tool kost slechts 1 minuut voorafgaand aan een consult of (be)handelafspraak.

Hieronder vindt u een Explainervideo over het product. De bedrijven schaffen Safe Work Space eenmalig aan voor 25 euro.  Wij zijn dit project niet uit commercieel oogpunt gestart maar om de getroffen ondernemers te helpen. 10% van de opbrengst gaat naar het Rode Kruis.

Wij doen een beroep op U als beroepsvereniging om eventuele eigen inhoudelijke aanvullende documenten t.a.v. uw leden en Covid-19  aan ons terug te koppelen U heeft als beroepsvereniging dus complete regie over de inhoud van de bijgevoegde, vakinhoudelijke of wetenschappelijke onderbouwde documenten. Samen maken we het SWS®  project beter. SWS® levert ook kortingscodes voor uw leden zodat u deze, als service, onder uw leden kunt verspreiden.