FAQ

Kan ik nu gelijk aan het werk met SWS?

Wij adviseren de adviezen van de overheid/uw beroepsvereniging af te wachten. Als zij het groen licht weer geven dan kunt u met onze tool gelijk aan de gang. Daarom was het zo belangrijk om het product direct te ontwikkelen.  U legt verslag van uw proces en slaat geen enkele stap over. Een checkbox tool is geen recept voor hoe u uw werk moet doen, het is een reminder dat belangrijke stappen niet overgeslagen worden, vergeten of gemist. In de verspreiding van Covid-19 is dit essentieel. Hoe meer mensen dit gaan gebruiken des te meer zekerheid we kunnen uitstralen dat alle voorzorgsmaatrgelen getroffen zijn om veilig weer aan het werk te kunnen gaan.

Waarom is Safe Work Space Space niet gratis?

Websites en computerprogramma's bouwen kosten geld. Het animatie filmpje laten maken is niet goedkoop en een échte voice acteur moet ook gewoon betaald worden. De snelheid van het Covid-19 proces en de roep om goede verslaglegging werd gehoord. Daardoor zijn we heel snel na sluitingen van de mondzorgpraktijken direct met een focusgroep (digitaal) bij elkaar gekomen. Wij hebben dit product ontwikkeld om bedrijven te ontzorgen. Blijft er geld over dan doneren we daarvan naar het Rode Kruis.

Wat zijn andere voordelen van een checkbox tool zoals SWS?

Het vereist een vorm van waarden en normen, discipline en teamwork. Precies datgene wat we nodig hebben om Covid-19 de kop in te duwen. Samen zullen we dit moeten doen.
De tool zorgt ervoor dat er geen enkele stap overgeslagen kan worden in het proces van afspraken plannen én daadwerkelijk een cliënt in uw bedrijf zien. Het maakt een verslag van elke handeling zodat u kunt bewijzen dat u niet zomaar elke cliënt ontvangt maar goed en correct het stappenplan heeft doorlopen.

Waar blijven de gegevens die ik invoer?

Die verdwijnen binnen 5 minuten van de server. Je hebt dus 5 minuten om het verslag te downloaden. Is hij gedownload dan is hij daarna ook daarna direct verdwenen.
Om die reden heb je geen verwerkingsovereenkomst nodig met Safe Work Space

Wie zit er achter Safe Work Space?

Korte CV: Tiffany Claus (1974) mondhygiënist (1997) Praktijkhouder (2001) Website development (2002)
App development (2005)
Projecten: eerste digitaliseerde versie van Gewoon Gaaf (2015) Digitale (voedings)anamneses en PMO registraties voor zorgplandoelmatigheid (2016) Digitale informed consents (2017) en bijhorende lezingen VVAA AnnoNu – AVG tool voor de tandartspraktijk (2018) Safe work space (2020)

SAFE WORK SPACE ® is een gezamenlijk project van ontzettend veel betrokken en bezorgde (mond)zorgverleners in het werkveld. Safe work space kon niet bestaan zonder de inzet en het doorzettingsvermogen van deze mensen.